Een team met ruime ervaring

Atkinson is sedert 1990 succesvol actief in overnamebegeleiding van K.M.O.- bedrijven.

De leiding is in handen van Leo Leus, Marc Van Gorp en Koen Hofmans, drie overnamebemiddelaars die kunnen steunen op een jarenlange professionele ervaring.

Marc Van Gorp - Vennoot

Marc Van Gorp is licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen. Na verscheidene jaren werkervaring als auditor bij KPMG, legt hij zich bij Atkinson sedert 1993 voornamelijk toe op de dossiertechniciteit, waarderingen en begeleiding van overnameopdrachten.

Erkenning BIV: 502284


email: marc@atkinson.be gsm: 0478/31.52.64


Koen Hofmans - Vennoot

Koen Hofmans is licentiaat in de toegepaste economische wetenschappen en handelsingenieur. Hij kan terugblikken op een mooie carrière bij Bank J.Van Breda, bank voor familiale ondernemers. De voorbije 10 jaar was hij er verantwoordelijk voor de dossiers familiale opvolging en overdracht. In het najaar 2013 maakte hij de overstap naar Atkinson.


email: koen@atkinson.be gsm: 0471/69.44.25


Leo Leus - Vennoot

Leo Leus is na een succesvolle loopbaan van 15 jaar als kaderlid bij een Vlaamse grootbank in 1990 gestart met de activiteiten van kantoor Atkinson. In deze context werd sedert de oprichting van het kantoor een ruime expertise en ervaring opgebouwd in financiële adviesverlening en begeleiding bij het overlaten van K.M.O. bedrijven.

Hij is tevens initiatiefnemer en mede-oprichter van de Beroepsvereniging voor Overnamebemiddelaars (BVOB), welke de kwalitatief betere onafhankelijke overnamekantoren groepeert.

email: leo@atkinson.be gsm: 0475/65.07.01


Isabelle van den Berg - Management Assistant

Met een diploma PR en communicatiewetenschappen en een loopbaanervaring als assistent personeelszaken, is Isabelle van den Berg sedert 2001 werkzaam bij Atkinson ter ondersteuning van de 3 vennoten bij de opvolging en verwerking van diverse dossiers.email: isabelle@atkinson.beWebdesign by Digiti